Támogatnád?

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! 

Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik.

Vegyél részt a pályázaton, legyél részese az év legkiemelkedőbb kutyabarát eseményének, mert:

- részvételeddel 2 hónapig a hazai kutyás társadalom középpontjába kerülhetsz

- a pályázat kommunikációja során több mint 2 millió embert érhetsz el márkáddal, neveddel

- lehetőséged van a pályázat után is kommunikálni célcsoportunknak

- támogatói csomagunk egyedi megjelenési lehetőségeket is tartalmaz

A pályázatról:

2014-ben indult útjára az év legnagyobb és legegyedülállóbb kutyatartókat és vendéglátóhelyeket megszólító pályázata, az ÉV KUTYABARÁT HELYE "verseny", mely több kategóriában kereste a hazai kutyatartók által legjobbnak tartott kutyabarát helyeket.

Hazánkban körülbelül 2 millió felelős kutyatartót tartunk számon, akiknek legalább fele legtöbbször kutyájukkal tervezik a nyaralást, a szabadidő eltöltését vagy akár a munkahelyen történő együttlétet.

Magyarországon a kutyabarát.hu - a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartva - a kutyás társadalom kultúrájának fejlesztéséért küzd, valamint a tudatos és felelős állattartásra kívánja felhívni a figyelmet.

Célunk, hogy a felelős kutyatartók platformjaként közvetítsük azokat a helyeket, melyek figyelmet fordítanak a hazánkban is egyre népszerűbbé váló kutyabarát trendekre.

Hazánkban először, és a jövőre nézve hagyományt teremtve indította el az ÉV KUTYABARÁT HELYE pályázatot a kutyabarát.hu.

A pályázat célkitűzése

Az emberek mindinkább társként tekintenek kutyájukra, együtt mennek sok olyan helyre, ahol kutyájuk is szívesen látott vendég.  Erre a tényre, „trendre” felfigyeltek azon vállalkozások is, akik rugalmasak és innovatívak, nem mellesleg kutyabarátok, állatszeretők. „Kinyitották az ajtókat” a kutyák számára is, így egy kis változtatásnak, odafigyelésnek köszönhetően nagy sikereket, pozitív visszajelzéseket értek el a kutyatartók körében.

Ez a pályázat elsősorban azoknak szól, akik részesei ennek a közösségnek, illetve azoknak a vendéglátó, szállás- és munkahelyeknek, akik ezt felismerték, és szívesen fogadják a kutyával érkezőket is, mindezt kommunikálják is, és aktívan részt vesznek a felelős kutyatartás népszerűsítésében, a kutyabarát filozófia hirdetésében.

Az ÉV KUTYABARÁT HELYE pályázatra 2014-ben összesen 8 kategóriában 64 nevezés, 2015-ben már 9 kategóriában 74 nevezés érkezett. Kategóriánként egyetlen vállalkozás, üzlet vagy munkahely nyerhette el Az Év Kutyabarát Helye Díjat. Ezt a címet azon vállalkozások, helyek kapták, amelyeket az adott általános kategóriában – az elbírálási szempontok alapján – a szavazó közönség a legjobbnak tartott. Az alábbi kategóriákban kerülnek díjak kiosztásra:

- Étterem 

- Kávézó 

- Romkocsma / Pub

- Szálloda

- Panzió / Vendégház

- Cukrászda

- Munkahely

- Bolt

- Kutyabarát üzletközpont

2014-es év díjazottjai

2015-ös év djíazottjai

2016-os év díjazottjai

2017-es év díjazottjai

2018-as év díjazottjai

Díjátadó 2014 - Díjátadó 2015 - Díjátadó 2016 - Díjátadó 2017 - Díjátadó 2018

Az ÉV KUTYABARÁT HELYE pályázat nemcsak kutyabarát helyeknek osztott díjakat, hanem egyedülálló módon meghirdette az ÉV KUTYABARÁT EMBERE díjat is, melyet olyan személy kaphat minden évben, akit a Kutyabarát.hu csapata és zsűrije megválaszt a kutyás társadalomért folytatott munkássága alapján. 2014-ben egy kőbányai általános iskola igazgatója kapta a díjat, részletek az alábbi oldalon. 2015-ben az állatvédelemre fektettünk hangsúlyt, így több állatvédőt jelöltünk az ÉV KUTYABARÁT EMBERE díjra. A legtöbb szavazatot Joó István kapta, a két különdíjat pedig Tornóczky Anita és Dr. Mezősi Tamás.

Sajtómegjelenések és marketing eredmények 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban:

- A pályázat üzenete évente közel 2,5 millió embert ért el,

- Több, mint 50 hírportál, csatorna adott hírt a pályázatról. Az országos és lokális médiák külön is írtak a díjazottakról.

- 2014-ben több, mint 8000, 2015-ben már közel 10000, 2016-ban pedig már közel 20000 szavazat érkezett - ("értékes" szavazat, egy nap egy szavazó egy szavazatot adhatott le egy helyre!)

- 10, illetve 12 különdíj került kiosztásra.

- A teljes kampányidőben és azon túl is hónapokig kitüntetett figyelem kísérte a pályázatot, annak sikerét.

Akik beszámoltak a pályázatról (a teljesség igénye nélkül):

OrigoNépszabadság, Magyar NemzetHVGSzeretlekMagyarország.huWe Love BudapestFunzineVilágjáró MagazinNők LapjaDélmagyar.huBlikkTurizmus OnlineBlikk.huDélmagyar.huEbugatta.huSzeged.huÓbuda.huKisalföld.hu
MMOnlineInforádió.huSzeged.huMonitormagazin.huBestFMZalakaros.hu
Kőbánya.infoSzuperinfóSiófokiNapilapBusinessOnlineMa.huÜzletrész.hu

További sajtómegjelenések

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: