Kapcsolat

E-mail: info@kutyabarat.hu

 

Az Év Kutyabarát Helye pályázat alapítói:
Dr. Sziládi-Kovács Hajnalka és Sziládi-Kovács Tibor

A szavazas.kutyabarat.hu oldalon található tartalom az oldal üzemeltetőinek vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül.

A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak a szerző, illetve a kiadó kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. Ugyanez vonatkozik a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételre.
Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

A szavazas.kutyabarat.hu weboldal fejlesztését és rendezvényeinek szervezését a BEE Média Kft. végzi.

Bee Média Kft.
Székhely: 8360 Keszthely, Tapolcai út 1.
Iroda: Budapest, Jászai Mari tér 5-6.
Adószám: 24096946-2-20

A weboldal tárhelyszolgáltatója a MediaArt Online Kft.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-84886/2015

Adatvédelmi szabályzat

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: