Étterem | Sulyom Tájétterem Sarud

Galéria

Sulyom Tájétterem Sarud
Sarud
Cím:
3386 Sarud, Kossuth út 2.
Weboldal:

Kutyamenü – az ország 97. legjobb éttermének étlapján Sulyom Tájétterem, a Tisza-tó ÉtelStílus teremtő étterme.

Egy hangulatos vidéki bisztró, a Tisza-tó egyetlen (a hazai legjobb 100 étterem (DINING GUIDE- 2023) közé választott) kutyabarát étterme, ahol valóban a legkisEB(b) is számít.

A Sulyomban nem hangzatos marketingfogás a „kutyabarátság”, hiszen a tulajdonosok két vizslával élik az életüket. Így az első perctől nyilvánvaló volt, hogy amire a saját kutyáiknak szüksége lehet, az jár a vendégeink kutyáinak is.

Ma már talán minden étteremben természetes, hogy friss vízzel várják a kutyákat, és bevihetik őket a vendégek a vendégtérbe, a teraszokra. Vajon lehet ettől több figyelemmel várni a kutyával érkező vendégeket? A Sulyom Tájétterembe - talán nem meglepő -, enni járnak a vendégek. S a kutyák - ha tehetnék - vajon nem kóstolnák meg az étterem fogásait?

Mikk Szabolcs kollégánk mesélt először egy külföldi étteremről, ahol külön menüvel várták a kutyákat is. Először megmosolyogtuk az ötletet, de a gondolat hónapokon keresztül motoszkált a fejünkben... Aztán eldöntöttük, hogy mi is megcsináljuk, amit talán még idehaza csak nagyon kevesen, az étterem étlapjára felkerült egy KUTYA MENÜ, ami felmérve a gazdák igényeit két fogásból állt. Az érzékeny kutyák számára VEGETARIÁNUS menüt kínál a Sulyom, míg a másik fogás a HÚSIMÁDÓ kutyák számára készül.

Szeretettel várunk minden kutyást Sarudon, a Tisza-tó talán legkutyabarátabb falujában.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: