Cukrászda | FitCandy Cukrászdák

Galéria

FitCandy Cukrászdák
Budapest
Cím:
1138 Budapest., Viza u. 9.
Telefon:
+36308504139
Weboldal:

Első cukrászdánk és látvány-műhelyünk a 13. kerületben található. Ott készülnek helyben a finomabbnál finomabb proteines desszertek, diétás torták, formatorták, kekszek, és sós termékek.

Második üzletünk a Westend Shopping Centerben található, amely 2019 októberében nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt, óriási sikerrel. Harmadik üzletünk pedig Budán található, a Mammut közvetlen közelében, a Lövőház utcai gasztro sétányon, amely 2020 tavasza óta várja a nassolni vágyókat.

Érdemes hozzánk benézni, hiszen szeretettel várjuk a négylábú kis kedvenceket is! A gazdikat diétás fagyival, sütikkel, kávékülönlegességekkel, frissítő limonádékkal várjuk.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: