Munkahelye | MOA Általános Iskola

Galéria

MOA Általános Iskola
Budapest
Cím:
1030 Budapest, Kalászi utca 7
Weboldal:

Iskolánk, a MOA Magán Általános Iskola, 2012. szeptember 1-én kezdte meg működését Budapest Főváros Kormányhivatala engedélyével.

Épületünk Csillaghegy és Római-part határán, családi házak közt, békés, zöldövezeti környezetben található.Alsós osztályainkba maximum 15, felsős osztályainkba maximum 12 gyereket veszünk fel. Az alacsony osztálylétszám bizonyítottan hozzájárul a tanítás és tanulás hatékonyságához, a gyermekek tanulmányi eredményének javulásához.

Azok a gyermekek, akik már az alsó tagozaton kis létszámú osztályban tanulnak, általában jobban teljesítenek majdnem minden tantárgyból a felső tagozaton, mint nagy létszámú osztályban tanuló társaik.Iskolánk legfontosabb partnere a szülő, akivel együttműködve az iskola kiszámítható, biztonságot és családias légkört biztosító hellyé válik az ide járó gyermekek számára.

Pedagógiai hitvallásunk legfontosabb eleme, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a személyközpontú oktatási szemlélet és a tananyagközpontú oktatási szemlélet között. Pedagógia munkánkat a sokszínűségre építjük, ezért nincs kizárólagossága egyetlen pedagógiai módszernek sem.

Olyan békés, biztonságos és kiszámítható környezetet kívánunk nyújtani a hozzánk járó gyermekeknek, amely egyben támogató és inspiráló. Sok diáknak van kutyája és a szülők is behozhatják az intézmény területére a kis kedvenceiket. Ebben az évben került át a sulihoz, a 2014-ben "ÉV kutyabarát" címet nyert "Harcos" névre hallgató kutya és gazdája. Fontos nevelési szempont a felelős állattartás.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: