Étterem | Komédiás Étterem

Galéria

Komédiás Étterem
Győr
Cím:
9022 Győr Czuczor Gergely utca 30.

2016 óta vagyunk Kutyabarát Hely, ekkor lettünk mi is kutyatartók.

Bár Banditánk már 2 éve nem jön velünk dolgozni az étterembe, de így viszont az összes Kutyavendég nyugodtabb körülmények között jöhet hozzánk, mert Bandita kutyavendég szeretetét nem sikerült tökéletesre fejleszteni :) Kollégáink viszont annál nagyobb szeretettel várják, látják vendégül és fotózzák a kutyusokat, hiszen szinte mindenki kutyatartó közülük is! Amint egy kutyus megérkezik már kapja is a tálka vizet és ha éhes is akkor a gzdik tudnak neki rendelni Platinum kutyatápot az étlapról, mert nálunk ez is szerepel ott.

Amióta Kutyabarát Étterem vagyunk nincs negatív tapasztalatunk a kutyusokkal kapcsolatban, annyi kérésünk van, hogy pórázon tartsák az étteremben a kutyákat, de ebből sem szokott probléma lenni! Ha egyszerre több kutya érkezik hozzánk az is megoldható! Süti, Sage, Rosie, Fluffy, Lujza, Dézy, Nox, Maya, Mendy, Dante, Csipesz, Nico, Lina, Bori, Vackor és még megannyi kutyatársuk akik nálunk vendégeskedtek kérik most a ránk a szavazást!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: