Étterem | Malom és Kacsa

Galéria

Malom és Kacsa
Tata
Cím:
2890 Tata, Tópart utca 19.

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház nevét az otthonát adó két vízimalom után kapta, melyek műemlékként díszítik a tatai Öreg-tó parti sétányát.

Az ódon és a modern házassága az épületkomplexum, ötvözete a hagyományőrzésnek és korszerűségnek. A régi malmok a XVIII. században épültek és az eltelt 300 év nyomait színvonalas építészeti és technikai megoldásokkal őrizte meg a felújítás. Csodás miliő kültéren és belső tereinkben egyaránt! Malom és Kacsa egész területe kutyabarát, ideértve a bisztrót, rendezvényházat és a szállást is.

Éttermünk 2 részből áll; a belső Bisztró vendégtérből és a nyitható üvegfalakkal épített Pergola részből, ahol külön gyereksarokkal várjuk a gyermekeket, amely az időjáráshoz igazodva tud zárt, de mégis panorámás belső vendégtér lenni, ugyanakkor tud teljesen nyitott terasszá is alakulni az oldalfalak nyitásával – rátekintést adva az Öreg-tó gyönyörű panorámájára.

Rendezvényhelyszínül 3 tágas rendezvényterem és 2 nagyméretű terasz szolgál – a választás lehetőségét kínálva az elszeparáltságra vagy a nyitott, tóra néző panoráma élvezetére – 100 fős vendégsereg ellátására alkalmas befogadóképességgel. Magas színvonalú technikai felszereltség jellemzi rendezvénytermeinket mind a fénytechnika, mind a hangtechnika tekintetében. Nagy szeretettel, isteni ételekkel és kutyafaltokkal várjuk két- és négylábú vendégeinket.

 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: