Cukrászda | Márton Cukrászda

Galéria

Márton Cukrászda
Balatonlelle
Cím:
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 241
Telefon:
+3685554950

Cukrászdánk 1979 óta üzemel családi vállalkozásként, Márton Lajos cukrászmester vezetésével.

Süteményeink és fagylaltjaink kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, hagyományos saját receptek alapján. A kutyusokat a cukrászda egész területén szívesen látjuk, a belső térben és a teraszon is, bármekkora méretben és létszámban. Mindig van kint számukra friss víz a kihelyezett “Kutya-Bár”-okban.

Nyáron saját készítésű kutyafagylalttal várjuk őket, őszi-téli időszakban megrendelésre születésnapi tortákat, Kutya-Sütit is készítünk több méretben négylábú vendégeinknek. Rendelkezünk chip-olvasóval, hogy segíthessünk hazatalálni az elkóborolt állatoknak.

Adományt gyűjtünk már több éve a Boglári Menedéknek. Rendszeresen támogatjuk a helyi civil állatvédőket és igyekszünk segíteni munkájukat.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: