Munkahelye | Eleven Kft.

Galéria

Eleven Kft.
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Törökkő utca 5-7.
Telefon:
+3614369113
Weboldal:

Az Eleven Kft. egy családi vállalkozásból vált a hazai vízicsúszda-ipar piacvezető szolgáltatójává, de a szenvedélyünk nem ér véget a csúszdáknál: vizes élményelemekkel, csúszdaelektronikával, tervezéssel és tematizációval is foglalkozunk.

Ha csúsztatok már a kisvárdai Aquacinemában, a Sárvári Gyógy- és Wellessfürdőben vagy a hajdúszoboszlói Aqua Palace extrém csúszdáin, akkor már ki is próbáltátok élményelemeinket, és reméljük, hogy sikerült kalandosabbá tennünk a nyaratokat.

Ha az a terved, hogy egy nap megnyitod saját vízi parkod (vagy véletlenül már van egy), és tanácsadásban, kivitelezésben, létesítmény-üzemeltetésben van szükséged segítségre, akkor szolgálatodra állunk.

Ha egyelőre nincsenek ilyen terveid, de szívesen csobbannál valahol, nézz körül honlapunkon, ahol több mint 80 hazai fürdőt ismerhetsz meg referenciáink között, és megmutatjuk, hogy milyen élményelemekkel igyekszünk felpezsdíteni a fürdőzést.

Büszkék vagyunk Biztonsági Osztályunkra is, melyet ügyvezető igazgatónk kedvence, Lulu vezet gyakornokaival, Yodával és Zsömivel.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: